Sander van WonderenMijn naam is Sander van Wonderen. Ik ben Pianoleraar van beroep en ik speel in verschillende bands en schrijf eigen werk. Ik ben in 2002 afgestudeerd aan het Conservatorium in Alkmaar (toetsen lichte muziek)


Ik heb in de jaren 80, als kind, onbewust heel veel Fender Rhodes op de radio gehoord, en in de jaren 90 ben ik mij erg bewust geworden van het fantastische geluid van deze piano.


Toen ik naar het Conservatorium ging op mijn 18e heb ik mijn eerste Fender Rhodes Piano gekocht en sindsdien ben ik verslaafd.


Ik ben in die tijd bevriend geraakt met Marcel en Yvonne van www.ep-service.nl en toen is de gekte echt pas begonnen. Al snel heb ik meer Fender Rhodes Piano’s gekocht en ben ik ze ook zelf gaan reviseren, restaureren, tolexen, afstellen, en doorverkopen.


Ik doe dit nu al zeker 25 jaar, en onlangs ook voor andere liefhebbers. Dit heeft mij er toe gebracht om er deels mijn werk van te maken.


Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van deze prachtige piano’s en ze weer in goed werkende staat te krijgen zodat ze weer jaren meegaan en iedereen van deze magische klanken kan laten genieten.