Voorwaarden:-FenderRhodes.nl hanteert een uurprijs van 60 euro.

-FenderRhodes.nl valt onder de kleine ondernemers regeling, en is niet btw-plichtig en kan ook geen btw facturen versturen.

-De genoemde prijzen op de site en in de offerte kunnen afwijken van de werkelijke kosten. Er kunnen meer onderdelen defect zijn dan van te voren bekend is, of tijdens de restauratie onderdelen stuk gaan.

FenderRhodes.nl berekent de extra kosten en uren door aan de klant, maar zal altijd van te voren overleggen met de klant en een kostenraming geven.

-Als de piano afgeleverd is, bij FenderRhodes.nl, inspecteer ik deze.
U krijgt dan de offerte per mail, als deze ondertekend teruggestuurd is, ga ik over tot restauratie.

-Alle reparaties gaan in overleg met de klant, FenderRhodes.nl zal u adviseren, en een prijsopgave maken.

-Als de reparatie boven de 400,00 euro komt, dan vraag ik een aanbetaling van de helft van het afgesproken bedrag conform de getekende offerte. Vooraf over te maken. Daarna ga ik over tot restauratie.


-Als u de piano weer komt halen kan u deze uitgebreid testen. U krijgt dan de factuur voor de werkzaamheden en deze dient ter plekke overgemaakt te worden.

-FenderRhodes.nl werkt niet met deadlines en doet geen haast klussen voor klanten en werkt niet op locatie.

-De piano dient naar FenderRhodes.nl toegebracht te worden. Poten en pedaal en pushrod mogen thuis blijven.

-Als er overgegaan wordt tot reparatie is dat op de thuislocatie van FenderRhodes.nl en dient de piano gebracht te worden.

-FenderRhodes.nl geeft 6 maanden garantie op het uitgevoerde werk. Dit is persoons en piano gebonden en alleen op de reparaties uitgevoerd door FenderRhodes.nl.

-Bezoek alleen op afspraak